René Pronk

Head Golf Pro - PGA - A Professional. Geeft privélessen, coaching en individuele begeleiding, groepslessen en clinics.

Begin 2015 ben ik gestart met de PGA C-opleiding. Daarna ben ik doorgegaan met de PGA B-opleiding en op het moment de PGA A-opleiding aan het afronden.

Na een aantal jaren veel werken en ervaring opdoen als trainer en als coach op Golfbaan Dirkshorn en bij andere coaches en golfbanen, werd mij na een stevige selectieprocedure de kans gegund om mijn eigen onderneming genaamd Dirkshorn Golf Academy te starten in augustus 2019.

Een gekoesterde wens ging in vervulling en ik mocht mijn eigen plannen gaan uitvoeren, met een eigen team op een jonge mooie locatie.

Op het moment van schrijven ben ik 39, ik heb een mooie lieve vrouw genaamd Merel en heb twee ‘bloedjes’ van kinderen van zes en drie jaar oud genaamd Josselyn en Rocco. We wonen in Oudorp dicht bij familie en vrienden, waar we het prima naar ons zin hebben.

Als trainer heb ik in de afgelopen zes jaar veel mooie successen behaald met individuele spelers, groepen, beginners, de selectie én de jeugd. Ik heb mooie leerprocessen doorgemaakt en geprobeerd om iedere dag een betere versie van mezelf te zijn dan de dag ervoor. Deze progressie en groei is hetgeen waar je voor wilt gaan. Ik zal er dan ook alles aan doen om deze gezonde lijn de komende jaren met groeiende passie voort te zetten.

Met het huidige team zijn we ontzettend aan het groeien, als team en individueel. We proberen iedereen op een passende manier enthousiaster te maken over het golfspel, en samen een betere speler te creëren dan de dag ervoor. Het maakt niet uit welke vraag je hebt, je bent bij ons altijd welkom.

We zien jullie dan ook graag weer verschijnen op dé baan boven het Noordzeekanaal…
Onze schitterende golfbaan Dirkshorn.

Groet,
René