Wintercursus 2023-2024

Wat meer werken aan je golfspel? Daarvoor zijn de winterlessen ideaal. De winter is een mooie oefenperiode. In het voorjaar kun je namelijk vervolgens de baan in om al je nieuwe kennis en skills toe te passen. Dé manier om van 2024 een golftopjaar te maken!

De wintercursus is bedoeld voor álle niveaus golf(st)ers, die de winter willen gebruiken om aan hun golfspel te werken. Hiervoor is de winter een mooie periode. In het voorjaar kun je namelijk vervolgens de baan in om al je nieuwe kennis en skills toe te passen. Dé manier om van 2024 een golftopjaar te maken!

Startende golfer?

De winter gebruiken om je baanpermissie en regelexamen te behalen? Dat kan tijdens dit winterprogramma van 10 weken golfles!

Indeling en planning

De winterlessen worden ingedeeld op niveau, leeftijd en beleving. Uiteraard kun je zelf je eigen groep samenstellen, daar gaat onze voorkeur naar uit. We maken groepen van maximaal 6 personen.

Iedere week wordt een ander onderdeel behandeld. Denk hierbij aan putten, chippen, full swing, bunker, maar ook scorend vermogen en trainen in de baan.

Liever golfles met 2 personen?

Dat kan uiteraard ook. De kosten worden in dat geval € 289,- per persoon voor 10 lessen.

Van 31-10-2023 t/m 28-01-2024

€239,- p.p. voor 10 lessen/trainingen a 45 min

Ma, Di, Woe, Do, Vrij, Za, ZoOverdag
Ma, Di, Woe, Do’s Avonds op aanvraag
Ma, Di, Woe, Do, Vrij, Za, Zo:Overdag
Ma, Di, Woe, Do:’s Avonds op aanvraag