Judi van Leeuwen

Even voorstellen

Judi van Leeuwen

Golf Pro

Mijn naam is Judi van Leeuwen, 28 jaar en wonend in Schagen. Sinds dit jaar werk ik met heel veel plezier bij de DGA. Verder heb ik ook mijn ski-, snowboard- en surfdiploma en vind ik het lesgeven in het algemeen erg leuk om te doen.

Waarom golf? Sinds een aantal jaar ben ik zelf verslaafd geraakt aan het spel en het mentale stukje. Het leuke aan lesgeven vind ik het overbrengen van mijn passie en ‘verslaving’ in mijn lessen, en het net zo enthousiast maken van jullie over de sport als ik ben.

Op het moment doe ik veel beginnerslessen, met veel plezier. Om iemand van het nog nooit hebben vastgehouden van een club naar een baanpermissie of GVB te helpen is een superleuk traject.

Ik hou zelf wel van een uitdaging en dit kun je ook verwachten tijdens de lessen in spelvorm. Privélessen, jeugd, groepslessen of een clinic? Op het moment kan ik nog geen favoriet kiezen.

Ik zie jullie graag snel weer op de baan!

Groetjes,

Judi

Scroll naar top